Sportsector kraakt opnieuw onder verstrenging Corona-maatregelen

UPDATE: Ondertussen heeft Sporting A laten weten dat de ijsbaan voorlopig de deuren sluit. Dus ook de trainingen U12 kunnen NIET meer doorgaan. Samen met Sporting A zoekt het bestuur naar een alternatief voor deze leeftijdsgroep.

Beste leden,
Beste spelers en ouders,
 
Zoals jullie allicht ook hebben vernomen, heeft de Vlaamse regering op basis van de sterk stijgende Corona-besmettingen en ziekenhuisopnames op dinsdag 27 oktober beslist om alle indoor sporten voor +12-jarigen voor een periode van minimaal drie weken te verbieden. Een vaste einddatum werd voorlopig echter niet gecommuniceerd.
 
Aangezien onze ijsbaan een indoor infrastructuur is, valt onze ijshockeysport onder deze strenge nieuwe maatregelen.
 
Concreet betekent dit dat ALLE ijshockeytrainingen voor +12-jarigen worden opgeschort tot nader order. Deze maatregel van de Vlaamse regering gaat in voege vanaf vrijdag 30 oktober om 18h00.
 
Uit reacties van onze leden en de begrijpelijke sterke terugloop in aanwezigheden op trainingen gezien de huidige situatie, zien wij het als bestuur als onze maatschappelijke plicht om deze richtlijnen onmiddellijk te laten ingaan en bijgevolg vanaf vandaag, woensdag 28 oktober, de trainingen voor alle reeksen +12 voorlopig op te schorten tot nader order. Voor alle leden U12 en jonger blijven de trainingen voorlopig dus doorgaan.
 
Momenteel is het nog afwachten welke maatregelen Stad Antwerpen en de sportdienst Sporting A al dan niet bijkomend zal treffen inzake het openblijven van onze accommodatie tijdens de geldende verstrengde maatregelen.
Uiteraard blijven wij de toestand minutieus opvolgen en hierover communiceren zodra er iets wijzigt. Blijf daarom steeds onze sociale media en website volgen.
 
 
Het clubbestuur
Spread the love