ANTWERP

PHANTOMS

OPROEP VOOR DE ANTWERP PHANTOMS
CORONA HOCKEY CHALLENGE

Dag allemaal,

 

Ik weet het … frustraties alom omdat ons seizoen voor een tweede keer op rij werd gekortwiekt … Eerst het dak en nu het Coronavirus.

 

Plots valt opnieuw alles weer sneller stil in vergelijking met een normaal seizoen. Erger nog, we moeten allemaal verplicht thuis blijven om de verspreiding van het Coronavirus in te dijken. En terecht. Als je de beelden van Italië op internet ziet, besef je dat dit toch wel heel ernstig is.

 

Als clubbestuur blijven we uiteraard niet bij de pakken zitten. Ondertussen blijven we vergaderen – via videoconferencing – en plannen we het verdere afrollen van dit seizoen, maar ook de start van het nieuwe.

 

In deze tijden willen we onze leden – jong en oud – blijven inspireren om thuis de conditie op peil te houden, maar ook om samen, doch apart, leuke dingen te doen. Dat lijkt wel wat tegenstrijdig, maar ik verklaar me nader.

 

Kijk eerst even naar dit filmpje.

Graag wensen we hetzelfde te maken, want het lijkt ons een leuke en originele promo. Daarom hebben we van jullie een korte videoclip nodig.

 

Hoe ga je tewerk?

 

  • Zet jezelf in Phantoms outfit (jersey, hoodie, T-shirt);
  • Met handschoenen en stick;
  • Vraag aan iemand van het gezin om je te filmen met de smartphone;
  • Krijg van links uit het beeld een rol WC-papier aangeworpen;
  • Vang de rol WC-papier op met je stick/goalies eventueel met de vanghandschoen;
  • Doe enkele jongleerbewegingen met de stick en de rol WC-papier;
  • Speel de rol WC-papier met je stick door naar rechts uit het beeld;
  • Mail de videoclip naar gmlens@gmail.com ten laatste maandag 24/3.

Onze video-en-foto-man Greg zal, zoals we dat van hem gewoon zijn, een mooie aaneensluitende compilatie maken die we dan op verschillende hockey en niet hockey gerelateerde kanalen gaan posten, kwestie van ook in deze sportloze tijden in de picture te komen.

 

We rekenen op jullie enthousiaste medewerking en hopen van zoveel mogelijk spelers – van alle reeksen (JEUGD, RECs, DIV1, ELITE, SLEDGE) – een clipje te krijgen!

 

Namens het bestuur,

 

Christian Pierre

Secretaris

 

PS: Pas op voor de ruiten en de bloemenvaas 😉