SPONSOR WORDEN

Antwerp Phantoms ijshockeyclub vzw werd opgericht in 1972 en is de enige ijshockeyclub in Antwerpen met binnenkort als thuisbasis SportOase Groot Schijn te Deurne. Onze club telt momenteel meer dan 200 actieve leden.
Het grootste deel hiervan zijn jeugdspelers en recreatieve spelers. Daarnaast hebben we tevens, als enige Vlaamse ijshockeyclub, een sledge hockey team voor spelers met een lichamelijke beperking in de onderste ledematen.

Ons uithangbord is echter ons eliteteam dat momenteel in de hoogste Belgische competitie speelt.

Onze doelstelling is om iedereen die wil sporten een plaats te geven in onze club en met ons eliteteam het hoogst mogelijke niveau te behalen. Ongeacht het niveau, iedereen moet zich welkom voelen in onze club.

Een deel van onze inkomsten halen we uit de contributie van onze leden en ons clubhuis. Dit dekt een deel van onze noodzakelijke kosten die we als club hebben. Mede dankzij de vele vrijwilligers die onze club rijk is, kunnen we onze sportclub draaiende houden.

Om echter al onze sportieve doelstellingen te kunnen waarmaken, en kwaliteit te kunnen bieden aan onze leden, is ook UW STEUN erg belangrijk. We zijn daarom steeds op zoek naar sponsors en partners die onze club willen steunen.

 

Bij interesse om sponsor te worden van onze club stuurt u een mailtje naar sponsoring@phantoms.be