DEURNE – Kom kijken naar de 9de Indoor Pond Hockey Classic op 22 en 23 april a.s. en sluit het seizoen af met een smakelijke BBQ op 22 april!

De laatste activeit van het seizoen is traditioneel ons internationale toernooi, de ‘Indoor Pond Hockey Classic’. Zonder twijfel een echte ‘klassieker’ ondertussen, want we zitten reeds aan de 9de editie! En wat dit toernooi zo leuk maakt is dat het binnen de week is volgeboekt door teams die keer op keer opnieuw deelnemen. Dat zegt voldoende over de leuke sfeer van kameraadschap die er heerst onder de deelnemers. Ook dit jaar kunnen we rekenen op zo’n 300 deelnemers uit 6 landen, m.n. België, Nederland, Frankrijk, Groot-Britannië, Noorwegen en Zweden!

Deze 9de editie zorgt tevens voor een primeur, er zijn voor de eerste keer 2 divisies, de FANatics met 2 poules van respectievelijk 9 en 8 teams en de FUNatics met 2 poules van elk 11 teams. Alle poules spelen een round-robin en vervolgens een plaatsingsronde. De top 2-teams van elke poule spelen kruisfinales.

PHANTOMS POND BBQ

Het wordt weer een reuzefeest. Zin om de sfeer op te komen snuiven tijdens het evenement en jouw seizoen smakelijk af te sluiten met de Foodmaker BBQ van de ‘Pond’ op 22 april vanaf 18u? Dat kan!

Inschrijven en betalen kan via deze link. Tot dan!