ANTWERP

PHANTOMS

Nadia Van Battel vervoegt bestuursteam

We zijn verheugd te melden dat Nadia Van Battel het clubbestuur komt versterken en kijken alvast uit naar de samenwerking. Nadia is geen onbekende bij de jeugdreeksen. Als heuse ‘Hockey Mom’ is ze reeds enkele jaren actief als teammanager. Hierna laten we Nadia – voor wie haar niet kent – zich even voorstellen.

“In Zweden werd ik voor de eerste keer ondergedompeld in de veelzijdigheid van het ijshockey toen mijn zoon Joren, momenteel U12/U14 speler, zijn eerste ijshockeylessen kreeg. Terug in België bleven de kriebels hangen en werd al snel de stap gezet naar Antwerp Phantoms.

 

Onze 2 dochters, Fleur en Laure, zetten op dat ogenblik hun eerste schaatspassen bij AKR. Zij zijn ondertussen ermee gestopt, maar de gedrevenheid voor de ijshockey sport bij Joren is gebleven.

Sinds een aantal jaren heb ik mijn functie als leidinggevende opgezegd en draag ik graag mijn steentje bij voor de samenleving op vrijwillige basis. De stap was snel gezet toen mij de vraag werd gesteld om teammanager U8/U10 te worden.

 Momenteel ben ik al een aantal jaren actief als teammanager en groeide mijn betrokkenheid voor onze spelers en de club. 

 De opbouw en groei van onze spelers, onze teams en Antwerp Phantoms als club van dichtbij te mogen ervaren, is voor mij een opportuniteit en samen met de betrokkenheid en motivatie van iedereen deze groei op te bouwen is een mooie uitdaging.

 Niets zal kunnen tippen aan het gevoel en het enthousiasme van iedereen als de schaatsen voor het eerst het ijs raken op de nieuwe ijsbaan.”