DEURNE – Graag verwelkomen we alle leden, familie, supporters, sympathisanten en iedereen die graag een dagje pret komt beleven op en naast de ijsbanen van Sportoase Groot Schijn op zaterdag 3 september. We zetten onze jaarlijkse club BBQ-traditie verder, maar gaan deze keer een stapje verder en openen het ijshockeyseizoen 2022/2023 in stijl om onze 50ste verjaardag te vieren!

3x3on ice & off-ice surprise activities

We starten de dag om 8u met de opening van de off-ice randactiviteiten waar iedereen (met én zonder schaatservaring) aan kan deelnemen. Op de ijsbaan starten de jongste ijshockeyers al om 8u met doorlopende 3×3 toernooien waarbij enthousiaste supporters hen naar de overwinning kunnen helpen.

Antwerp Phantoms vs. Duisburg (GER)

Mag het er voor jou wat steviger aan toe gaan en zie je liever een ijshockeywedstrijd met alle toeters en bellen, vanaf 17u kan je vanop de tribune ons fanionteam aanmoedigen dat in het krijt treedt tegen de Duitse club Duisburg.

Rooftop club-BBQ

Terwijl de strijd op het ijs verder gaat, wordt de BBQ reeds warm gestookt voor al het lekkers dat volgt. Aanschuiven kan vanaf 18u.

Let’s celebrate our 50 years!

Vanaf 20u start het feestje met live DJ op het ijs met een disco-schaatsbeurt en op de Rooftop Zomerbar van FDMKR voor wie liever zijn of haar dansschoenen op vaste grond neerzet.

Place to be on 3 September: Sportoase Groot Schijn en FDMKR Deurne