DEURNE – Antwerp Phantoms IJshockeyclub heeft vandaag, 27 oktober, met Sportoase een nieuwe hoofdsponsor aangekondigd. De clubnaam verandert zo voor minstens 3 komende seizoenen naar SPORTOASE ANTWERP PHANTOMS.

Michael Schouwaerts, algemeen directeur van Sportoase met Jan Pasmans, voorzitter van Antwerp Phantoms

Sinds oktober 2021 spelen de Phantoms hun thuiswedstrijden op de ijspiste van Sportoase Groot-Schijn aan de Ruggeveldlaan in Deurne, die na de naamswijziging ook écht aanzien mag worden als ‘Home of the Phantoms’. Het afgelopen seizoen was dan meteen een voltreffer want de Antwerpse ijshockeyclub pakte twee nationale kampioenstitels – in divisie 1 en divisie 3 – alsook de Beker van Vlaanderen.

“We zijn verheugd om onze naam aan deze prachtige club te geven. Niet alleen omdat ze hun wedstrijden in Groot-Schijn spelen, ook omdat we dezelfde doelen hebben. Sportoase is net als de Phantoms meer dan sport, want het is onze missie om België gezonder te maken in de breedste zin van het woord. Ook waarden als teamspirit, respect voor iedereen en gedrevenheid delen we met elkaar,” aldus Michael Schouwaerts, algemeen directeur van Sportoase.

“Sinds Sportoase Groot-Schijn onze nieuwe thuishaven is, zijn we als club ook opnieuw aan het groeien,” stelt Jan Pasmans, voorzitter van Antwerp Phantoms. “Wekelijks melden er zich via onze initiatie op zaterdag- en zondagochtend op de funpiste nieuwe jeugdleden aan, jongens en meisjes! Maar ook startende volwassenen kunnen bij ons terecht, bij de ‘Phuntoms’, ons FunTeam. Ook G-sporters krijgen in onze club de kans om zich uit te leven, als enige club in België die para-ijshockey aanbiedt! Dankzij de uitgebreide faciliteiten in Sportoase Groot-Schijn, met twee ijspistes – uniek in België – kunnen we blijven groeien en meer jeugd en volwassenen aanzetten om levenslang te sporten, wat perfect aansluit bij het doel van Sportoase. Immers, onze jongste speler is 4 jaar oud, onze oudste 65. Kortom, we voelen ons meer dan thuis in Sportoase en zijn dan ook heel blij met dit uitgebreid partnerschap!”

Met zwembaden, fitness, wellness, sportzalen, klimmuren en ijsbanen is er bij Sportoase voor iedereen wat wils! Dankzij de persoonlijk begeleiding, advies en allernieuwste toestellen kan je hier in de beste omstandigheden sporten. Jaarlijks ontvangen ze maar liefst 4 miljoen bezoekers, een getal dat blijft groeien.

Als abonneehouder en/of clublid van Sportoase Antwerp Phantoms profiteer je bijkomend van een extra korting bij een Sportoase site naar keuze. Op vertoon van jouw seizoensabonnement/lidkaart krijg je 20% korting bij aankoop van een fitnessabonnement en betaal je slechts € 25 instapkost in plaats van € 80.
Voorwaarden:

Meer informatie: www.phantoms.be / www.sportoase.be