DEURNE – Het is een feit! Het Sportoase Antwerp Phantoms Wit pakt de nationale kampioenstitel in Divisie 2. Het team scoorde een indrukwekkende 222 doelpunten in 20 wedstrijden. Na een verloren wedstrijd tegen HYC Stars bleef het evenwel tot op het einde spannend.

Na de overwinning tegen Olympia vorige is Sportoase Antwerp Phantoms Wit echter zeker van de titel. Heel lang bleven ze samen op kop met HYC Stars. Enkele weken geleden wonnen ze hun derde wedstrijd tegen HYC Stars en kwamen ze alleen aan de leiding in Divisie 2. Er vlat nog één wedstrijd spelen tegen Flashguns Heist op 6 april, maar die heeft geen invloed meer op de titel, die is binnen!
Top 3 spelers voor Sportoase Antwerp Phantoms Wit dit seizoen waren Jason Pettengil (65 punten – 2de plaats algemeen), Tex Claessens (65 punten – 3de plaats algemeen) en Joery Hanzen (61 punten – 4de plaats algemeen).

Alvast een fantastische prestatie vna onze boys en volgend jaar tekenen we alvast weer present op het Gala van de Sport van District Deurne! Felicitaties aan het ganse team met de titel!