ANTWERP

PHANTOMS

Uitbreiding clubbestuur met Björn Poppe

Ondanks het feit dat onze club momenteel niet in de allerbeste werkomstandigheden operationeel kan zijn, blijft ons ledenaantal toenemen en blijven we groeien. We wensen ook steeds verder te evolueren als organisatie, zeker wanneer we binnenkort het mooiste ijssportencomplex van België onze nieuwe thuishaven mogen noemen. 

Vrijwilligers die hun tijd en energie steken om ervoor te zorgen dat anderen kunnen sporten, worden in deze tijden steeds schaarser. Daarom zijn we steeds blij wanneer we dat kleine groepje van vrijwilligers waarop onze club kan rekenen, kunnen uitbreiden. Ditmaal binnen het clubbestuur. Wij heten dan ook Björn Poppe hartelijk welkom als bestuurslid. 

Björn is vader van 2 zonen waarvan 1 speler bij de jeugdcategorie U14.

Tot op heden was hij reeds actief binnen de club als bench official en assistent teammanager U14. Beroepshalve is hij tewerkgesteld bij Defensie als officier communicatie en heeft hij heel wat ervaringen op gebied van management, organisatie en communicatie. Allemaal kwaliteiten die sowieso een meerwaarde kunnen betekenen voor onze club. Hij is iemand die graag actief zijn steentje bijdraagt aan onze club en dergelijke mensen hebben we dan ook broodnodig op onze weg naar de toekomst. 

Björn zal binnen de club de taak opnemen van ombudsman. Hij zal mee instaan voor het bevorderen van de interne communicatie als liaison tussen de leden en het bestuur en is tevens piloot voor het vernieuwen van onze website.

Je kan Björn steeds aanspreken rond de ijsbaan of in het clubhuis of je kan hem bereiken via e-mail: ombudsman@phantoms.be of webteam@phantoms.be of via mobile op 0473/170502.

Het clubbestuur