Update Corona-crisis 14 maart

 

Trainingen voorlopig opgeschort

 

Het Stadsbestuur heeft ivm het Coronavirus beslist om ALLE stedelijke sportinfrastructuren vanaf 13 maart te sluiten waaronder ook dus onze ijsbaan. Deze maatregel loopt voorlopig tot en met 3 april. Meer info hierover vindt u via deze link  In het beste scenario kunnen we op 4 april nog terug een maand het ijs op. Blijf onze media volgen om up-to-date te blijven van de huidige toestand!

Gala van de Sporttrofee afgelast

Het Gala van de Sporttrofee van District Deurne d.d. 14 maart waarop onze club prominent ging aanwezig zijn, is begrijpelijkerwijze ook afgelast. Spijtig … onze kampioenen krijgen hun medaille van de laureaat van de sport op een latere datum. We houden jullie op de hoogte.

Clubontbijt uitgesteld

Ons traditionele clubontbijt waarmee we de start van de lente vieren stond gepland op 22 maart. Met de huidige getroffen maatregelen inzake het indijken van het Coronavirus COVID-19 kan dat bijgevolg niet doorgaan op deze geplande datum. Geen nood echter. Dan verplaatsen we ons clubontbijt naar een latere datum. Immers, ne mens moet eten.  Wie ingeschreven is, blijft ingeschreven. We houden jullie uiteraard op de hoogte zodra we meer details weten.

Olympische Parade uitgesteld

De Olympische Parade op 18/04 waaraan wij als club gingen deelnemen met de ‘Stick Haka’ wordt uitgesteld naar een latere datum. Zodra we meer weten, zullen we hierover communiceren. Ook de foto met de Olympische vlag die gepland was op 25/3 in onze ijsbaan wordt uiteraard geannuleerd om de vanzelfsprekende reden.

WK NT SEN afgelast

IIHF annuleert WK SEN waaraan Team Belgium zou deelnemen. Lees er meer over via de website van de federatie.

De stad Antwerpen neemt noodzakelijke en strikte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen en de volksgezondheid te beschermen. Enkel de essentiële dienstverlening zal nog worden gegarandeerd. Niet-essentiële diensten worden al zeker tot en met 31 maart opgeschort.