ANTWERP

PHANTOMS

MEDEDELING CLUBBESTUUR INZAKE VERSTRENGDE VEILIGHEIDSREGELS PROV. ANTWERPEN

 
Beste Allen,
Gisteren werden de zeer verstrengde maatregelen i.v.m. de COVID-19 van de Provincie Antwerpen aangekondigd die vanaf woensdag in voege zullen treden. Meest ingrijpende voor sportclubs zijn het verbod op individuele contactsporten en teamsporten vanaf 18+.
Daarnaast is er momenteel nog heel wat onduidelijkheid over wat er wel en niet kan (ook buiten de provincie Antwerpen). Morgen zitten de vertegenwoordigers van Sport Vlaanderen samen met het kabinet van de minister van sport, Gezond Sporten Vlaanderen, sportartsen, VSF, enz. Op basis van de richtlijnen van deze klankbordgroep zal er voor de sportsector een nieuw plan worden uitgewerkt.
Aangezien er voor ons nog een reeks onduidelijkheden zijn inzake deelname van jongeren (bubbels, teamactiviteit e.d.) schorst het clubbestuur voorlopig alle clubactiviteiten off-ice en on-ice tot nader bericht. Een beslissing die we uiteraard niet leuk vinden, maar veiligheid primeert. Wij hopen ASAP meer duidelijkheid te krijgen zodat we opnieuw de clubactiviteiten kunnen opstarten. Blijf bijgevolg onze mediakanalen volgen.
Laten we alvast hopen dat deze strengere maatregelen hun effect zullen hebben, zodat we eind september het seizoen kunnen aanvangen.

Het clubbestuur