ANTWERP

PHANTOMS

Voorstelling line-up Divisie 1 - the next part

Vandaag bevestigen we de vijf U19-spelers die afgelopen seizoen reeds in de BeNeLiga hun potentieel hebben getoond en die dan ook aan de basis liggen van de terugkeer naar de Belgische competitie om hun talent en vaardigheden verder te laten rijpen. Alle vijf maakten ze deel uit van dat ongeëvenaarde U19-kampioenenteam van 2018/19. Eén voor één talentvolle spelers met torenhoge ambities om de volgende stap te zetten op het Antwerpse ijs.

Jaron Blomme

Jaron Blomme startte in 2010 met ijshockey bij de Eeklo Yeti Bears, een club die werd ontbonden na het verdwijnen van de ijsbaan in Eeklo. Sinds 2013 samen met zijn jongere broer Jorre ‘geadopteerd’ door Phantoms en niet meer weg te denken uit de line-up. Een sterke verdediger met een goed spelinzicht die de afgelopen jaren een grote ontwikkeling heeft meegemaakt.

Scott Verhaegen

Scott Verhaegen is de jongere broer van voormalig elite-speler Bryan. Gestart in 2009, speelde hij twee seizoenen voor Mechelen om in 2012 terug te keren naar Ruggeveld bij U12. Scott voelt zich goed op zijn plaats als verdediger en gaat zich op die stek verder ontwikkelen.

Senne Schrickx

Senne Schrickx startte oorspronkelijk als inline hockeyspeler en maakte de overstap naar ijshockey in 2013. Na een uitlening van een seizoen (2015/2016) naar HYC, keerde hij terug naar blauw/geel. Senne is een forward die vlot scoort met een onvoorspelbaar ‘sniper’ shot. 

Boris Adriaenssens

Boris Adriaenssens startte in 2008 als U7 in onze club. Na omzwervingen langs Mechelen en HYC sinds 2010, keerde hij in 2016 terug naar de plaats waar het voor hem allemaal begon. Ondertussen is Boris geëvolueerd tot één van onze snelste schaatsers. Een hard werkende center die nog van zich zal laten horen. 

Binck Van Tooren

Net als Senne Schrickx maakte Binck Van Tooren de overstap van inline hockey naar het ijshockey. Hij deed dit als U14 in 2014. Hij doorliep alle oudere jeugdreeksen bij Phantoms en kreeg door zijn inzet en volharding vorig jaar de kans om zich te bewijzen in de BeNeLiga. Hij stelde niet teleur. Binck zal zich ongetwijfeld verder ontplooien het volgende seizoen.