ANTWERP

PHANTOMS

Voorstelling line-up Divisie 1 deel 2

Naast 1ste goalie Neil Bruyninckx en de drie transfers – Zoltan Erdei, Thomas Vekemans en Loïc Dury – zijn we blij te kunnen aankondigen dat drie vaste waarden van het voormalige BeNeLiga-team de Phantoms-kleuren zullen blijven verdedigen in Divisie 1 volgens seizoen.

Goalgetter Patrick Van Noten JR.

‘Junior’ Van Noten voorstellen, hoeft eigenlijk niet meer. Met Patrick Van Noten Jr. of kortweg ‘De Junior’ in de line-up kan Antwerp Phantoms weer rekenen op een vinnige forward die steeds het doel van de tegenpartij opzoekt om te scoren. Snelle schaatser met rake passes is Junior een ‘household name’ voor de ploeg van ’t Stad! Na de 2 imports was hij afgelopen seizoen de Belgische topscorer van ons team.  Junior blijft trouw aan de club en wenst het jonge team mee te ondersteunen om zo snel mogelijk naar hoogste niveau terug te keren zodra we op de nieuwe ijsbaan spelen. We kijken ernaar uit om #26 opnieuw in actie te zien in de mooiste kleuren: blauw/geel!

Verdediger Mathias Van den Bosch

Ook Mathias Van den Bosch zal volgend seizoen opnieuw te zien zijn in de Phantoms kleuren. Hoe kan het ook anders! Mathias is een succesvol resultaat van Phantoms’ eigen jeugdwerking. Inderdaad, Mathias doorliep alle jeugdreeksen bij Phantoms, maar verdedigde tevens de Belgische driekleur op verschillende WKs en keerde ook terug met een gouden medaille. Mathias ademt dan ook Phantoms en het bloed in zijn aderen kleurt blauw/geel. Een hardwerkende verdediger die geen moeite heeft om in de hoeken het ondankbare werk op te knappen. Als teamspeler pure sang is zijn mantra: ‘Taking one for the team’. Blij dat we weer op #5 kunnen rekenen volgend seizoen!

All-rounder Dean De Souter

Na een leerrijk jaar in een minor league in Canada, keerde Dean De Souter terug naar de Antwerpse stek en werkte hij hard om een vaste waarde te worden in het BeNeLiga-team. Afgelopen seizoen legde Dean een sterk persoonlijk BNL-parcours af, wat hem tevens een vaste waarde maakt voor dit Divisie 1-team. Welcome back ‘Deaner’!