DEURNE – Na de Kerstbreak startte Sportoase Antwerp Phantoms de tweede helft van het reguliere seizoen met een verplaatsing naar het verre Beaufort in het Groot Hertogdom Luxemburg. De Knights zijn in hun thuishaven steeds geduchte tegenstanders. De Antwerpenaren openden de score in de vijfde minuut, maar de thuisploeg kon snel voor weerwoord zorgen door drie doelpunten uit te lopen. In de tweede periode kon Phantoms bijbenen en stonden gelijke 3-3 cijfers op het scorebord waardoor de derde periode extra spannende werd. Met nog amper zes minuten op de klok knalde Yente Fanssen Phantoms op kop, terwijl Mathias Van den Bosch de kers op de taart zette met een achtste doelpunt shorthanded. Eindscore: 6-8 (3-1 – 0-2 – 3-5) met doelpunten van Senne Schrickx, Yente Franssen (4), Junior Van Noten, Bram Klijsen en Mathias Van den Bosch. Sportoase Antwerp Phantoms blijft de onverslagen leider in de competitie.