DEURNE – Geen competitiewedstrijden afgelopen weekend voor het eliteam van Sportoase Antwerp Phantoms. Afgelopen dinsdag speelde een mixed team van DIV1A en DIV1B tegen het nationale team U20 als voorbereiding voor het WK U20. De nationale selectie won de oefenpartij. Eindscore: 1-4 (1-1; 0-1; 0-2) met een doelpunt van Axl Kila.

De beloften daarentegen kenden een goed gevuld wedstrijdweekend. Eerst uit tegen Knights in Beaufort (LUX) waar ze een zware nederlaag leidden. Eindscore: 14-1 (3-1; 6-0; 5-0) met een doelpunten van Bram Peeters. Vervolgens op zondag thuis tegen Haskey Hasselt, waar nipt werd tegen verloren. Eindscore: 4-6 (1-1; 1-3; 2-2) met doelpunten van Oleksander Shmelov (2), Morris Goossens en Dean De Souter.

De spannendste wedstrijd van het weekend was ongetwijfeld de thuismatch van Team DIV3 tegen Red Roosters uit Charleroi. Onze jongens zetten een 2-4 achterstand om in een 5-4 overwinning met de winning goal in de laatste minuut. Topprestatie!

Ook DIV2 Wit en DIV4 pakten afgelopen weekend punten met dubbele winstcijfers.

Ons para-ijshockeyteam speelde een vriendschappelijke wedstrijd in Duitsland en weerde zich duchtig tegen de Bergkammen Grizzly ondanks de beperkte bezetting door vele afwezigen. Eindscore: 7-0.

Toekomst verzekerd!

Wist je dat ons TEAM U14 dit seizoen nog steeds onverslagen is? U leest het goed: deze toppers wonnen dankzij hun inzet en strijdlust al elke wedstrijd van dit seizoen! Zullen onze helden en heldinnen hun winning streak in 2024 verderzetten? Beleef het zelf mee en kom met z’n allen supporteren voor onze jonge helden! Iedereen is welkom om hen aan te moedigen! Dankzij jullie steun kan het alleen nog maar beter gaan, en kunnen ze het seizoen misschien wel als heuse kampioenen afsluiten!

Scorebord Weekend 16 & 17 december

DIV1: Beaufort Knights vs. Sportoase Antwerp Phantoms Beloften: 14-1
DIV1: Sportoase Antwerp Phantoms Beloften vs. Haskey Hasselt: 4-6
DIV1: Sportoase Antwerp Phantoms vs. Team Belgium U20: 1-4
DIV2: Sportoase Antwerp Phantoms White vs. Olympia: 14-1
DIV3: Sportoase Antwerp Phantoms vs. Charleroi Red Roosters: 5-4
DIV4: Sportoase Antwerp Phantoms vs. Charleroi Red Roosters: 13-1
SLEDGE: Bergkammen Grizzly (GER) vs. Sportoase Antwerp Phantoms: 7-0

Volgende Wedstrijden

23 december
U16 – Herentals – 11h40 – HYC Herentals vs. Sportoase Antwerp Phantoms
DIV4 – Deurne – 20h30 – Sportoase Antwerp Phantoms vs. Leuven Chiefs

30 december
U16 – Kortrijk – 17h30 – Kortrijk Spurs vs. Sportoase Antwerp Phantoms
DIV4 – Deurne – 20h30 – Sportoase Antwerp Phantoms vs. Brussels Capitals