Uitbreiding Coaching Staff met Joeri Vandevelde

Joeri Vandevelde met dochter

DEURNE – We zijn als Sportoase Antwerp Phantoms verheugd om jullie Joeri Vandevelde voor te kunnen stellen als nieuwe jeugdcoach en onze tweede jeugdcoördinator.

Samen met jeugdcoördinator Jeroen Van de Velde zal Joeri instaan voor de aangroei en de opleiding van onze jongste leden via events en ledenwerving. Verder zal hij tevens de U8/U10 & U12 mee begeleiden.

Joeri is ondertussen 37 jaar en is zijn hockeycarrière gestart bij de inline hockeyclub Sportieks Spins te Brasschaat om dan op latere leeftijd over te stappen naar het ijshockey waar hij in het verleden ook al als speler de kleuren van onze club verdedigde. Verder heeft hij in Mechelen onder Jos Lejeune de kans gekregen om ervaring en kennis op te bouwen als ijshockeycoach en staat hij al jaren mee als coach op het ijs tijdens het All-Star ice hockey camp en Vadims’ Skillcamp

De voorbije seizoenen was hij hoofdcoach en jeugdcoördinator bij Mechelen Sharks. Joeri is tevens in het bezit van de nodige levels uitegreikt door onze federatie.

We kijken uit naar een leuke en sportieve samenwerking het komende seizoen, en heten Joeri opnieuw van harte welkom bij Sportoase Antwerp Phantoms.

Voorafgaande artikels

Save the date: 21 mei ledenvergadering

DEURNE – Op dinsdag 21 mei houdt het Bestuursorgaan van de club de jaarlijkse ledenvergadering. We blikken terug op het afgelopen seizoen en kijken reeds